نامک یا slug که هنگام ویرایش نوشته‌ها، دسته‌بندی‌ها، برچسب‌ها و … وردپرس آن را مشاهده می‌کنید و می‌توانید آن را تغییر دهید، یک متن کوتاه است که به عنوان نشانی مخصوص به موضوع مورد نظر شما مقدار دهی می‌شود.

برای مثال اگر نشانی سایت شما example.com باشد، با تعیین نامک contact برای صفحه‌ی تماس با ما، نشانی صفحه‌ی شما example.com/contact خواهد بود.

وردپرس

نامک‌ها چه زمانی قابل مشاهده هستند ؟

استفاده از نامک‌ها هنگامی فعال می‌شود که در بخش تنظیمات پیوندهای یکتا، یکی از گزینه‌های دارای نامک را انتخاب کنید. اگر شیوه‌ی آدرس دهی صفحات شما در وردپرس به صورت سنتی باشد، نشانی صفحات شما از نامک استفاده نخواهند کرد.

تعیین دستی یا خودکار نامک

تعیین دستی نامک یا slug ضروری نیست و اگر به آن مقدار مشخصی ندهید، وردپرس به صورت خودکار بر اساس عنوان انتخابی، نامک را ایجاد می‌کند.

برای بهبود وضعیت سئو سایتتان، شاید بهتر باشد همیشه نامک را به صورت دستی انتخاب کنید. نشانی صفحات شما بهتر است کوتاه باشد و حاوی یک یا دو کلمه‌ی کلیدی مرتبط با موضوع مقاله باشد.

برای مثال اگر عنوان مطلب شما «دوره آموزش پروژه محور طراحی سایت» باشد، می‌توانید نامک «دوره-طراحی-سایت» را برای آن انتخاب کنید. همچنین ممکن است بخواهید از عبارت‌های انگلیسی برای کوتاه‌تر شدن نشانی به شکل زیر کمک بگیرید: «webdesign-course». لازم به ذکر است که حروف فارسی در نشانی صفحات طول چندین برابری پیدا می‌کنند. زیرا باید کدگذاری شوند و به صورت مستقیم قابل استفاده نیستند.

اثر نامک روی سئو سایت

تاثیر آدرس صفحات در سئو سایت بسیار ناچیز است ولی با انتخاب یک آدرس کوتاه، با حروف انگلیسی و دارای کلمات کلیدی علاوه بر اینکه ممکن است به سئو سایتتان کمک کنید، اشتراک گذاری آدرس‌های شما در شبکه‌های اجتماعی آسان‌تر خواهد شد و آدرس‌های شما خواناتر و قابل تایپ خواهند بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *